Извършителят на покушението срещу главния прокурор Иван Гешев все още не е установен.

...
Извършителят на покушението срещу главния прокурор Иван Гешев все още не е установен.
Коментари Харесай

Институциите си противоречат: Има ли заподозрян за атентата срещу Гешев?

Извършителят на покушението срещу основния прокурор Иван Гешев към момента не е открит. Международни специалисти ще оказват помощ в следствието. Вчера институциите дадоха спорна информация – вътрешният министър Иван Демерджиев заяви, че има заподозрян, до момента в който от Националното разследване отхвърлиха.

Според проверяващите причинителят, е имал образен контакт, най-вероятно е бил прикрит в храстите край пътя. Избързал е с парченце от секундата. Това, което е спасило основния прокурор, фамилията му, а и чиновниците на НСО, било, че гърмежът бил посрещнат от предния калник на бронирания джип, а не от вратите.

Според една от експертизите бомбата била самоделна, от което можело да се направи извод, че е направена професионално. Назначени са доста експертизи. които ще хвърлят повече светлина върху опита за нападение. 

Според бившия вътрешен министър Емануил Йорданов не може да се каже кой има интерес от едно сходно нападение. Той разяснява, че работа на политиците сега е да гласуват законите свързани със правосъдната промяна. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР